Over ons

In februari 2002 hebben wij ons kantoor in Utrecht geopend en daar zijn wij trots op. In korte tijd zijn wij uitgegroeid tot een zelfstandig kantoor met veel ervaring op de Utrechtse woningmarkt en veel tevreden klanten. Wij hebben grote ambities en gebruiken onze brede kennis graag voor een persoonlijke benadering in elk aspect van de huizenmarkt.

Wij zijn een hecht team van jonge en enthousiaste medewerkers met jarenlange ervaring. Iedereen binnen het kantoor heeft een eigen uitgebreide kennis. Bij ons kunt u daarom rekenen op een volledige dienstverlening waarbij wij eerlijk en voordelig werken zonder negen tot vijf mentaliteit. 

Doordat wij onafhankelijk zijn, kunnen wij doelgericht te werk gaan met een beter en sneller resultaat. Wij anticiperen direct op de markt en de wensen van onze klant. Door onze autonomie werken wij snel en oplossingsgericht. Of u nu op zoek bent naar een woning of juist wilt verhuren of verkopen, wij kijken naar uw wensen en passen de situatie daarop aan.

Sinds onze start in Utrecht in 1999 hebben wij een brede kennis opgebouwd op het gebied van de woningmarkt en alle daarbij behorende aspecten. Die kennis gaat verder dan alleen advies, wij zijn bekend met de achtergronden rondom het vastgoed.

Op deze website geven wij een zo helder mogelijk beeld van onze dienstverlening. Mocht er iets niet duidelijk zijn of hebt u vragen, kom dan vrijblijvend langs bij ons kantoor aan de Nachtegaalstraat 11, bel ons of stuur een e-mail. Wij helpen u graag verder.

Er staat bij ons altijd een kop thee of koffie voor u klaar!