Verkopen

Bij ons bent u in goede handen voor de begeleiding van de verkoop. U kunt ons uitnodigen voor een vrijblijvende waardebepaling waarbij wij samen met u de urgentie en motivatie van de verkoop en onze werkzaamheden met u doornemen. Een belangrijk onderdeel is dan ook het bepalen van de juiste vraagprijs. Wij letten hierbij op de positieve aspecten van uw woning en zijn omgeving. Vanzelfsprekend houden wij rekening met de actuele marktsituatie en de referenties van soortgelijke woningen bij u in de buurt.                                  


Met ons enthousiasme, onze ervaring en kennis kunnen wij uw zorgen wegnemen en de best mogelijke prijs voor uw woning bedingen. 

Bezichtigen wanneer het u uitkomt?
Vindt u het ook zo vervelend dat potentiële kopers veelal enkel de mogelijkheid krijgen om onder werktijd uw woning te bezichtigen? Hiervoor moet er toch weer een hoop geregeld worden, waardoor mogelijk de potentiële kopers van een bezichtiging kunnen afzien. OGS-Utrecht biedt daarentegen wel de mogelijkheid om in overleg met u bezichtigingen in de avond en in het weekend te plannen. 

Een afspraak?
Wanneer u erover denkt uw woning te verkopen en de werkwijze van OGS-Utrecht u aanspreekt, dan kunt u vrijblijvend een afspraak met ons te maken. Wenst u dit bij u thuis, dan kunnen wij gelijk een inschatting van uw woning maken. Uiteraard bent u ook van harte welkom aan ons kantoor aan de Nachtegaalstraat 11. 

Samenwerking
In het gehele proces begeleiden wij u van het begin (waardebepaling) tot het eind (overdracht van de woning bij de notaris) en uiteraard gaat alles in overleg. Samenwerking staat in het gehele traject hoog in het vaandel. Het bepalen van de vraagprijs, de tijd en data van de bezichtigingen enz.